Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Ερωτήσεις - Απαντήσεις σε οτιδήποτε αφορά τη μοναδική μέθοδο της Vacupower!!!!


 Καταρχήν πριν την εφαρμογή της πρώτης συνεδρίας γίνονται μετρήσεις στις περιφέρειες της μέσης, της κοιλιάς και των μηρών(δεξιού και αριστερού), καθώς και μέτρηση του βάρους του σώματος. 

Ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε περίπτωσης, ίσως χρειασθεί να γίνουν και πιο εκτεταμένες μετρήσεις όπως μέτρηση της πίεσης, μέτρηση των καρδιακών παλμών ηρεμίας, λιπομέτρηση, μέτρηση βασικού μεταβολισμού, εργοσπιρομέτρηση, μέτρηση κυτταρίτιδας και επιπέδου ελαστικότητας δέρματος, καθώς επίσης και λιπαρότητας ή/και ενυδάτωσης αυτού.

Επίσης, υπολογίζονται οι παράμετροι εκείνοι που θα καταστήσουν τη μέθοδο άκρως αποτελεσματική για το λόγω για τον οποίο θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε.
Τέτοιοι είναι για παράδειγμα η ταχύτητα του διαδρόμου, πιθανότατα η κλίση αυτού, η καρδιακή συχνότητα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και φυσικά το είδος και η κατάλληλη ένταση της υποπίεσης που θα επιλεγεί. 


 Η διαφορά της μεθόδου Vacu Power σε σύγκριση με μία αερόβια άσκηση μόνο ή με την εφαρμογή μόνο υποπίεσης-εάν υποθέσουμε ότι μπορούμε να εφαρμόσουμε μεμονωμένα και με τα ίδια χαρακτηριστικά τα παραπάνω-είναι ότι τα ευεργετικά οφέλη από την αποσυμφόρηση και τελικά ενίσχυση του λεμφικού συστήματος, το βιοχημικό περιβάλλον του οργανισμού μας τα «αντιμετωπίζει» μεταξύ άλλων με το να κινητοποιεί λιπαρά οξέα στη κυκλοφορία του αίματος, από τις λιποαποθήκες του. Προσδίδει δηλαδή στον οργανισμό τις συνθήκες εκείνες που απαιτούνται, ώστε ως «καύσιμο» να χρησιμοποιηθεί το αποθηκευμένο του λίπος. Κάτι τέτοιο όμως για να γίνει απαιτείται κίνηση, δηλαδή περπάτημα.


 Η αίσθηση κατά τη διάρκεια της εφαρμογής είναι παρόμοια με εκείνη που έχει κάποιος που περπατάει μέσα στη θάλασσα και συγκεκριμένα όταν αυτή βρίσκεται στο ύψος της μέσης του.

Μετά τη πρώτη κιόλας εφαρμογή η αίσθηση που έχουμε είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, καθώς νιώθουμε ανάλαφροι, ξεπρησμένοι, ανακουφισμένοι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές και οι περιπτώσεις ανθρώπων που ακόμα και στη πρώτη συνεδρία νιώθουν τα πρώτα ευεργετικά αποτελέσματα από την εφαρμογή της μεθόδου.


 Όχι. Δεν χρειάζεται κάποια άλλη άσκηση σε συνδυασμό με το Vacu Power. Συγκεκριμένα πριν την εφαρμογή μπορούμε, εάν και μόνο εάν το θέλουμε, να κάνουμε οποιαδήποτε άσκηση μας αρέσει. Μετά την εφαρμογή και πάλι εάν και μόνο εάν το επιθυμούμε, μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε αρκεί να μην είναι έντονο και εξαντλητικό. Οποιαδήποτε δηλαδή μορφή ήπιας άσκησης, που να μη προκαλεί αίσθημα «καψίματος» και να μη φτάνει σε σημεία «αδυναμίας συνέχισης», μπορούμε να τη κάνουμε.


 Όλοι όσοι θέλουν να αποκομίσουν κάποιο ή κάποια από τα οφέλη που αποδεδειγμένα προσφέρει η μέθοδος στον οργανισμό τους και στο σώμα τους, είναι τουλάχιστον 18 ετών και δεν έχουν κάτι από τα παρακάτω, θεωρούνται και είναι κατάλληλοι για την εφαρμογή της μεθόδου.

Κατάλληλοι λοιπόν θεωρούνται όλοι οι άνθρωποι, εκτός και εάν:

έχουν κάποια κυκλοφορική διαταραχή όπως π.χ. υπόταση, υπέρταση ή είναι ασθενείς και βρίσκονται κατά τη διάρκεια θεραπείας, βρίσκονται σε περίοδο εγκυμοσύνης, πάσχουν από επιληψία ή κάποια καρδιολογική ασθένεια, φέρουν βηματοδότη, πάσχουν από οξεία φλεβίτιδα, έχουν ανοιχτή πληγή στο σώμα τους.



 Ναι. Δεν υπάρχει καμία αντένδειξη για τις θηλάζουσες γυναίκες, εκτός και εάν ισχύει κάτι διαφορετικό σε συγκεκριμένη περίπτωση. Σε κάθε περίπτωση πάντως, χρειάζεται η έγκριση γυναικολόγου.


 Εάν η γυναίκα έχει ενέργεια και νιώθει καλά κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσεως, μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιεί το μηχάνημα.

Έχει απλώς παρατηρηθεί ότι οι γυναίκες αποφεύγουν το μηχάνημα κατά τη διάρκεια των τριών(3) πρώτων ημερών τις περιόδου τους.



 Ναι. Είναι όμως σημαντικό να μην υπερβαίνουν στην υποπίεση τα 20mbar, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Ο κάθε άνθρωπος γνωρίζει και μπορεί επίσης να παρατηρήσει τη κατάσταση του δέρματος και των φλεβών του, πριν την έναρξη των εφαρμογών. Εάν παρατηρηθεί οποιαδήποτε αλλαγή της κατάστασης προς το χειρότερο, θα πρέπει η εφαρμογή να διακόπτεται.


 Μετά την ολοκλήρωση του σταδίου της λειτουργικής επανένταξης και τρεις(3) μήνες μετά την εγχείρηση, μπορούν να χρησιμοποιούν το μηχάνημα.


 Είναι απαραίτητο να πάρουν την συγκατάθεση του γιατρού τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι εφαρμογές επιτρέπονται, με την προϋπόθεση να μην υπερβούν σε υποπίεση τα 20mbar, σε καμία εφαρμογή


 Όχι δεν χρειάζεται καλή φυσική κατάσταση . Στο vacupower ακολουθούμε την πιο φυσική καθημερινή κίνηση … το περπάτημα

 Για να βρείτε την ατομική σας ζώνη αερόβιας προπόνησης αφαιρέστε πρώτα την ηλικία σας (σε χρόνια) από τον αριθμό 220. Αυτή είναι η μέγιστη καρδιακή σας συχνότητα την οποία δεν πρέπει ποτέ να ξεπεράσετε. Για να καθοριστεί η αερόβια ζώνη αρχικά πολλαπλασιάστε την μέγιστη καρδιακή συχνότητα με τον αριθμό 0,55 (κατώτερο όριο) και έπειτα με τον αριθμό 0,85 (ανώτερο όριο).Οι σφυγμοί σας θα πρέπει να βρίσκονται προς το κατώτερο όριο αν είστε αγύμναστοι και προς το ανώτερο όριο αν είστε γυμνασμένοι

  To περπάτημα σε διάδρομο συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση της καλής (HDL) χοληστερίνης και στη μείωση της ολικής χοληστερίνης. Μειώνει τα λιπίδια και τα τριγλυκερίδια του αίματος .Διατηρεί την ελαστικότητα των αγγείων εμποδίζοντας την εναπόθεση αθηρωματικής πλάκας.


 Περπατήστε το πρωί με άδειο στομάχι ,έχοντας πιει μόνο νερό. Όταν ξυπνάτε μετά από έναν καλό ύπνο ,έχετε αρκετή συσσωρευμένη ενέργεια για να τροφοδοτήσε  μία αερόβια άσκηση 30 λεπτών .Αυτή την ώρα επειδή δεν έχετε φάει για 8 ώρες περίπου ή περισσότερο θα κάψετε περισσότερες θερμίδες από τα αποθέματα λίπους. Επιπλέον ξεκινώντας την ημέρα σας με αερόβια άσκηση θα νίωθετε όλη την υπόλοιπη ημέρα γεμάτοι ενέργεια – εφόσον μετά φάτε ένα σωστό πρωινό.


  Πριν από τη συνεδρία:  Υδατάνθρακες

Το λίπος μπορεί να καεί μόνο εαν υπάρχουν διαθέσιμοι υδατανθράκες"
Καταναλώστε τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες 2 με 4 ώρες πριν από τη συνεδρία.

Μετά από τη συνεδρία:  Πρωτεΐνες όχι λίπος

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας vacupower "καίγεται" λίπος. Επομένως, είναι σημαντικό να μην καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε λίπος και υδατάνθρακες μετά τη συνεδρία. Προτιμήστε ένα γεύμα πλούσιο σε πρωτεΐνες.

Τις ενδιάμεσες ημέρες

Για να διατηρήσετε το μεταβολισμό σε υψηλά επίπεδα, ακολουθήστε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή με μικρά και συχνά γεύματα.


 Στο vacupower έχουμε μία αερόβια δραστηριότητα που λόγω της παραγωγής υποπίεσης γίνεται πιο ενεργοβόρα, μας αναγκάζει δηλαδή να καταναλώσουμε περισσότερες θερμίδες από αυτές που θα καταναλώναμε εάν κάναμε την ίδια αερόβια άσκηση με τα ίδια χαρακτηριστικά, χωρίς όμως την υποπίεση και για την ακρίβεια, όπως έχουν δείξει οι μελέτες, χωρίς τη συγκεκριμένη υποπίεση του Vacu Power. Το πλεονέκτημα σε αυτή τη περίπτωση βάσει μελετών, κυμαίνεται μεταξύ του 30% έως και 40%. Μας προκαλεί δηλαδή τηv καύση περισσότερων θερμίδων κατά 30-40%, σε σύγκριση με ότι θα καταναλώναμε χωρίς την ύπαρξη της υποπίεσης του Vacu Power.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου